Wedding Memories är en bröllops agentur baserat i Stockholm.
Vi är en helhetslösning, med fingertoppskänsla skapar och utvecklar vi en unik berättelse där ni har huvudrollen. Där berättelser i form av känslor präglar vårt arbete för att kunna föreviga brudparets viktigaste stund i form av filmer och bilder.

Konsten av att skapa en berättelse
Wedding Memories passion är att berätta er historia. Vi brinner för att fånga ovärderliga stunder som blir till ett fint minne. Likt ett vackert hantverk som ska hålla generationer fram, läggs mycket kraft och planering bakom varje kreation. Tillsammans med er skapar vi er berättelse, en unik skatt som ni kan blicka tillbaka till resten av livet. För oss är det viktigt att förmedla en känsla för våra tittare. Vi vill att dom ska känna sig som en del av filmen bunden till karaktärerna.

Boka in en rådgivning
För att behålla högsta kvalitén och en känsla av genuinitet skapar vi bröllops content för endast ett fåtal kunder per år. Därför råder vi våra par att höra av sig i god tid innan bröllopet för att ha möjligheten till att boka in en rådgivning med vår Creative Director.

Vi vill att ni berättar om ert stundande bröllop för att ge oss en inblick i vad ni har för visioner. Glöm inte detaljer som när och var bröllopet äger rum samt er speciella kärlekshistoria, ju mer ni berättar desto bättre. Wedding Memories har stor erfarenhet av att guida par så att just ni kan känna er i trygga händer.
Låt oss föreviga er dag.

Boka ett kreativt möte

Book a creative session